Laura Ozebek predstavila uporabo pripomočka Poganjki projektov Zavodu za šolstvo ter na mednarodni konferenci za delo z nadarjenimi

Laura Ozebek, učiteljica Osnovne šole Milojke Štrukelj iz Nove Gorice, je predstavila rezultate dela, ki so nastali v lanskem šolskem letu v okviru natečaja Poganjki projektov v Mestni občini Nova Gorica. Za uporabo nove metode (pripomočka Poganjki projektov) pri delu z učenci 9. razreda, si je pridobila nagradni seminar v Škocjanski Zatok in na Brione, 17. junija, namenjenega učiteljem, ki so izvajali dejavnosti evolucije v zvezi s počastitvijo mednarodnega Darwinovega rojstnega dneva in učiteljem, ki so izvajali dejavnosti v zvezi z mokrišči.

Laura bo svoje izkušnje predstavila tudi na 2. mednarodni strokovno-raziskovalno konferenci, ki jo organizira 21. in 22. septembra 2017, Center za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani (CRSN) z naslovom PREPOZNAVANJE NADARJENIH IN DELO Z NJIMI NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA.

Lauri se zahvaljujemo za njeno pomembno ambasadorsko delo pri promociji uporabe pripomočka Poganjki projektov ter ji čestitamo za nagrado.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *