Vsak vodja projekta bi bil navdušen

      No Comments on Vsak vodja projekta bi bil navdušen

V italijanski Gorici so že šesto leto organizirali zaključno prireditev v okviru Poganjkov projektov (Progetti in Erba ali Projects in Bloom). Učenci so z učiteljicami napolnili goriško kinodvorano ter predstavili 10 zanimivih projektov iz okoliških osnovnih šol. Nad njimi bi bil navdušen vsak vodja projekta, saj bi lahko našel kakšno dobro idejo za svoje projekte in zanimive predstavitve.

Na dogodku je o pomembnosti tega projekta spregovoril predsednik PMI Chapter Northern Italy Stefano Setti. Poleg njega pa še vodja PMI Chapter Fruili Venezia Guilia Paolo Birsa, ki je pohvalil delo vodje projekta z ekipo. S svojo pozitivno energijo je očaral avtor in iniciator Walter Ginervi s svojo soprogo. Dogodka se je udeležila tudi predsednica PMI Hrvaške Marija Bajica s predstavnikom istrskega oddelka Goranom Mrvošem, ki se resno zanimata, da bi Poganjke projektov kmalu lansirali tudi na Hrvaškem. Spoznali pa smo tudi nosilko Poganjkov projektov iz Portugalske Isabelino Jorge, ki je pripravila dodaten priročnik za usposabljanje mentorjev.

Kot predstavnica združenja PMI Slovenija sem se zahvalila za povabilo, na kratko predstavila rezultate iz Slovenije ter zaključila z željo, da bo podoben dogodek kmalu organiziran tudi v Sloveniji.

Andreja Križnič

Več o dogodku preberite na tej povezavi (v italijanščini).

IMG_0697

IMG_0699

IMG_0693

IMG_0686

IMG_0713

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *